Зустрічі, що повертають у молодість

Уже багато років поспіль передостаннього четверга місяця у заводському палацу культури велелюдно. О десятій ранку з різних куточків нашого міста туди поспішають ветерані підприємства. Приємно спостерігати за тим, як вони перетинають поріг палацу й зустрічають своїх колишніх колег, знайомих, як привітно вітаються, усміхаються один одному, обмінюються новинами.

І зазначемо, що листопадова зустріч, як ніколи, сприяла цьому, адже була присвячена 50-річному ювіляру - заводському музею Крюківського вагонобудівного заводу, який зберігає факти, імена, документи, речі, що є частиною історії.

Яскравим і по - родинному теплим моментом зустрічі було привітання подружжя шанованих ветеранів підприємства Миколи та Зінаїди Солодовських із золотим весіллям. У любові й злагоді вони прожили всі ці щасливі роки, виховали двох доньок і тішаться онуками. Завжди та скрізь разом і радіють досягненням, і спільно долають життєві перешкоди.

Тож не гріх було закріпити цей тривалий сімейний союз відкоркованою та розлитою по келихам головою ветеранів Віктором Семеновим пляшкою шампанського й теплим поцілунком під дружнє «гірко!» прямо на сцені палацу.

Ну і як же без весільного короваю!

Голови профспілкового комітету півскатно-візкового цеху Василь Левченко, складально-зварювального корпусу Галина Мякушко та очільники ради ветеранів цих цехів Ніна Мірошніченко, Ніна Страх, де працювали Микола Якович та Зінаїда Олексіївна, а також заступник голови профспілкового комітету Валентина Головко та заступник голови ради ветеранів Лідія Теренько привітали подружжя з дружно подоланою 50 - річною дистанцією.

Після цього шановане товариство оплесками продовжило урочисту церемонію вшанувнням ювілярів місяця.

У залі панувала дуже тепла атмосфера, люди усміхалися раділи зустрічі один із одним.

Колишній начальник інструментального цеху Тарас Баран та очільник ради ветеранів Любов Димченко і заст. голови ветеранів Лидія Теренько щиро вітають з 80-річним ювілеєм Денисенко Ганну Іванівну

Концерт, який влаштували для ювілярів працівники Палацу культури пройшов під бурні оплески глядачів.

Тамара Храпова - очільник ради ветеранів технічного управління та колега по роботі поздоровляють з 65-річним ювілеєм Карачанову Наталію Леонідовну

Ваcильєва Ніна Іванівна працівник ВТД приймає поздоровлення з ювілеєм від голови профспілкового комітету Катерини Фоміної та очільника ради
ветеранів відділа тех. документації Галини Нікітенко

Галина Мякушко та Ніна Страх привітали ветерана зварювального цеху з його ювілеєм.

Ювіляр Анатолій Іванович Жарко відзначив своє 80 - річчя.

 

Очільники ради ветеранів корпусу вантажного вагонобудування Тетяна Казакевич та ОлександраТимошевська

Голова профспілкового комітету півскатно-візкового цеху Василь Левченко та очільник ради ветеранів Ніна Мірошніченко вітають з ювілеєм

Приємних вражень додало чаювання, що зібрало у дзеркальній залі ветеранів, які народилися в листопаді. Досхочу насолодившись приємним товариством ветерани зручно розмістилися в заводському автобусі й повернулися до своїх домівок із надією на те, що рівно через місяць зустрінуться знову.